Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vepřové pečené koleno

28. 4. 2018

INGREDIENCE: 

- syrová vepřová kolena

- česnek

- černé pivo

- ostrý kečup

- sojová omáčka

- worchesterová omáčka

- solamyl

- med

- bobkový list

- celý černý pepř

- nové koření

- jalovec

- koření gyros

- mletý pepř

-sůl

POPIS POSTUPU:

Vepřová kolena dobře omyjeme a dáme do tlakového hrnce vařit spolu s bobkovým listem, celým černým pepřem, jalovcem, novým kořením a solí. Vaříme asi hodinu. Kolena vyjmeme, naporcujeme, nařízneme křížem kůži a dáme do pekáče. Potřeme marinádou, kterou si připravíme smícháním kečupu, černého piva, lžíce medu,worchesterové omáčky, sojové omáčky, solamylu, prolisovaného česneku, mletého pepře,koření gyros a solí. Marinádu ještě naředíme trochou vývaru z vaření kolen. Pečeme pomalu ve středně vyhřáté troubě a často přeléváme. Nejprve zbylou marinádou a pak výpekem.

koleno.jpg

  1.  
  2.  
  3.  
 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< listopad / 2019 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 12948
Měsíc: 1017
Den: 30