Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dušené hovězí na houbách

28. 4. 2018

INGREDIENCE:

- 1  ks cibule
- 1  lžíce máslo
- 2  stroužek česnek
- 1  lžíce hladká mouka
- 1  špetka pepř mletý
- 100  g anglická slanina
- 500  g hovězí maso
- 500  ml hovězí vývar
- 1  hrst houby

POSTUP PŘÍPRAVY:

Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dohněda. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, zlehka orestujeme. Přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso, podlijeme vývarem, přidáme houby a 2 stroužky česneku a dusíme do měkka, podle potřeby přidáváme vodu. Před dokončením dochutíme dle potřeby, můžeme přidat pár lžic smetany, zahustíme jíškou, povaříme 10 minut a můžeme servírovat. Servírujeme nejlépe s rýží nebo knedlíkem.


na-houbach.jpg

 

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< září / 2019 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 8426
Měsíc: 1018
Den: 46